• Kočevski grad - TravelAR Slovenia

    Kočevski grad obujen s tehnologijo AR

    Grad, uničen v 2. svetovni vojni, spet na ogled v virtualni aplikaciji TravelAR Slovenia. 3D model gradu in njegovo zgodovino so skozi proces izobraževanja izdelali lokalno.

  • Pripravljeno za AR očala, tablice in telefone

    Interaktivno odkrivanje zgodovine, obujanje izgubljene arhitekture na lastnih telefonih ali tablicah. Z AR očali še posebna izkušnja obogatene resničnosti (ang. Augmented Reality).

  • Epson na sejmu ISE 2018 predstavlja AR očala s TravelAR

    Epson je izbral aplikacijo TravelAR Slovenia za predstavitev najnovejših AR očal Epson MOVERIO na sejmu ISE 2018 v Amsterdamu (6.-9.2.2018).

TravelAR-Crnomelj-preview-town-900.jpg

Umeščanje 3D objektov izgubljene arhitekture Črnomlja je zaključeno. Za celoto je potrebno dodati še zgodovinski del. Aplikacija bo javnosti predstavljena v začetku marca 2018. Spodaj pa vam odkrivamo srednjeveški Črnomelj in njegove zgodovinske zgradbe, rekonstruirane skozi delavnice za tehnologijo AR (ang. augmented reality).

Več o tem...

Travel-AR-Slovenia-kronologija-dela-Kocevje-13.jpg

Ključ do uspešne AR aplikacije se skriva v dobri vsebini. Zato se pri procesu izdelave lokalne TravelAR Slovenia aplikacije osredotočamo na pripravo vsebin skozi izobraževalni proces o 3D modeliranju v Maya 3D. Skupaj z udeleženci delavnic in lokalnimi poznavalci zgodovine oblikujemo način, kako bomo vsebino predstavili za uporabo v AR (ang. augmented reality - obogatena resničnost). Na tem mestu predstavljamo proces, kako smo "oživeli" Kočevski grad, ki je bil uničen med 2. svetovno vojno.

Več o tem...

Boste vi naslednja AR destinacija?

Občine, vključite posameznike iz vašega kraja in obudite izgubljeno kulturno dediščino kraja skozi proces 3D modeliranja in AR izobraževanja.

Podjetniški inkubator Kočevje
Trata XIV 6a, SI-1330 Kočevje, Slovenija

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
+386 41 262 289


Made @Podjetniški inkubator Kočevje with CtrlArt . All rights Reserved.